Atelier

Hét reparatie- en ontwerp atelier voor u! 

Naast dat Chimera verschillende services aanbieden op het gebied van inkoop- en verkoop van sieraden en juwelen, bezitten wij ook over een goudsmid in huis. 

Goudsmid

De naam zegt het eigenlijk al; de goudsmid smeed goud. Maar wat de meeste mensen niet weten is dat de goudsmid aan de basis staat van bijna elke sieraad. Dit ambachtelijke werk bestaat uit veel meer dan alleen goudsmeden. Zo voert de goudsmid reparaties uit, giet alle soorten en maten sieraden, zet ook nog eens diamanten en tot slot, kan volledige sieraden op maat ontwerpen. Bij Chimera zorgen wij ervoor dat u uw sieraad, van idee helemaal kan uitwerken tot een stralende sieraad.

Zelf ontwerpen

u heeft een fantastisch ontwerp/idee in uw hoofd, of u bent sporadisch een ontwerp tegengekomen waar uw mond van openviel en dacht, dat wil ik ook! Dan zijn wij hier om er voor te zorgen dat dit idee tot leven wordt gebracht, in de vorm van een fysiek object.

Wij beginnen met het assessen van uw ideeën en visie van het te creëren object. Wanneer alle creativiteit en ideeën de tafel hebben bestormd gaan wij aan de slag. Als eerst wordt er een gedetailleerde 3D tekening gemaakt, om te kijken of alle plannen mogelijk zijn, en of elke detail tot zijn recht komt in het sieraad. Vervolgens, wanneer de tekening correct is bevonden wordt er een 3D model geprint van wax. Dit wordt op schaal gemaakt, zodat u als het ware de exacte object voor uw neus hebt, alleen in een ander jasje. Hierna wordt op basis van de correcte 3D tekening, het volledige sieraad gecreëerd.

Tevens kunt u bij ons diamanten laten zetten voor zowel sieraden als horloges.

Wij zijn benieuwd om uw ideeën te horen, kom gezellig eens langs!

Wij Maken Gebruik Van Cookies.